HTML

XenD énblogja

Aki ismer az talán jól fog szórakozni, a többiek meg nem érdekelnek...

Friss topikok

  • Lexandro2000: Ne aggódj ismerem a Colorspektrumot :D Anno a HM PSZNYI udvari beszállítója volt nyomdai termékek ... (2008.08.26. 19:47) Ki mit nyomtat?
  • Lexandro2000: A film a szép új világ és az 1984 keresztezéséből hozta létre az alkotó. Nincs könyv, ami alapján... (2008.08.25. 12:53) Equilibrium
  • denx: Köszönöm a tippet, majd meggondoljuk! mv "Róbert/Roberta" /dev/null :D (2008.08.06. 14:56) Bejelentés
  • denx: valóban. 1 perc híján megvolt a 3 óra! viva la malév! (2008.08.04. 19:40) Malév - oda

Számláló

Címkék

balkán (3) budapest (1) család (3) drog (1) érdekes (2) film (1) fit (1) főtáv (2) google (1) gps (1) gyerek (1) hack (1) hivatal (3) it (4) játék (1) karrier (1) kényelem (6) korrupció (3) közbeszerzés (1) közlekedés (4) külpolitika (1) kultúra (4) látnivaló (2) libegő (1) licitálás (1) mozi (2) munka (2) nyár (3) nyaralás (1) nyeremény (1) orbán (1) oroszok (1) picasa (1) pixmania (1) politika (2) repülés (3) sorsolás (1) spam (1) start (1) szakember (3) számla (1) szerelés (3) szívás (3) szokások (1) szolgáltatások (3) szolgáltatók (1) tender (2) terhesség (1) tv (1) uk (7) utazás (7) vásárlás (3) vatera (1) vezetés (2) vpn (1) web (1) wii (1) windows (1) zene (1) Címkefelhő

Innen olvasnak

2008.09.05. 08:50 denx

Wii'll Fit!

Igen igen igen! Ahogy a cím is mutatja fittek leszünk! És kész.

Sikerült tegnap beszereznem egyet a címben is emlegetett játékból. Röviden: tetszik. Szerintem rettentesen innovatív, amit a nintendo csinál. Nem arra helyezi a hangsúlyt, hogy élethű füstön keresztül filmbe illő jeleneteket mutasson be a kedves játékosnak hanem, hogy olyasmit kelljen csinálnia, ami eddig teljességgel ismeretlen volt a konzolok körében: mozognia kelljen. (Részletek és saját vélemény a tovább után.)

Már a vásárláskor kiderült, hogy nem sokat adtak el belőle eddig: a pénztáos néni közölte, hogy "Ezt ki kell iratni!" (Mint valami húsz évvel ezelőtti patikában, nem pgy hangzik?) Mert neki azt mondták, hogy ami Wii, azt először kérni kell az osztályon dolgozó eladótól, aztán majd a pénztárnál kicsengetni a lét! Mondtuk neki, hogy ez nem a konzol, hanem egy játék hozzá, ugyan próbálja már meg simán ideadni nekünk, hátha sikerül. Láss csodát: bevette a gép. Utánna agaranciajegyet pecsátelő gyerekről derült ki, hogy még életében nem bontott ki-csomagol vissza ilyet, vagy 5 percet szenvedett vele. Szóval röviden nem nagy még a penetrációja.

Hazavittem, kipróbáltam. Kicsit sok a rizsa benne az elején, mert bemutatja, hogy hogy is működik a szerkezet, milyen elven megy a dolog és miután minden adatomat bekérte, megméri a testtömeg indexemet (BMI). Itt nekem rögtön egy kis hiba csúszott a számításba, mert eddig UK volt beállítva országnak (így megy néhány online szolgáltatás, ami itthonról nem érhető el), ami azt eredményezte, hogy feet-ben és inch-ben kérte be a magasságomat, amit természetesen rosszul sikerült megadnom. Ennél fogva kihozta nekem a masina, hogy majdhogy nem slultáplált vagyok! Hejj mondom, ez igen! Nagy barátom lessz ez a masina! Aztán amikor átkonfiguráltam a rendszert, kiderült, hogy vagy 15 centivel sikerült nagyobb magasságot beírnom és a javítás után, rögtön a túlsúlyos és az elhízott határára került a BMI-m! Anyád!

Eddig a hull hoppot és a step aerobikot próbáltam ki. Mindkettő elég lazának tűnik, ám csinálni mégis rendesen megdolgoztatja az embert! Szerelmem kipróbálta a jóga gyakorlatokat, amit elképesztően ügyesen csinált, még terhesen is! Megjegyzem, elvártam volna a készítőkttől, hogy a várandósokra is gondoljon a szoftver kialakításánál! Például ha megkérdezte volna, hogy mikorra várható a jövevény, akkor simán tudna következtetni a súlygyarapodásból sok mindenre és esetleg kiszűrhetné azokat a gyakorlatokat, amik minden terhesnél rizikósak lehetnek.

Ami a zseniális a dologban az az, hogy nem az a típusú játék, hogy "végig akarom nyomni" aztán akár ki is ajíthatja az ember, hanem gyakorlatokat kínál fel, amit nyilván nem egyszer fog az ember megcsinálni, hanem időről időre, újra meg újra. Persze ez nem garantálja hogy nem lehet megúnni, de kicsit talán tovább tart majd, mint egy autóverseny játék.

Szólj hozzá!

Címkék: játék vásárlás család wii fit


A bejegyzés trackback címe:

https://xend.blog.hu/api/trackback/id/tr4649269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása