HTML

XenD énblogja

Aki ismer az talán jól fog szórakozni, a többiek meg nem érdekelnek...

Friss topikok

  • Lexandro2000: Ne aggódj ismerem a Colorspektrumot :D Anno a HM PSZNYI udvari beszállítója volt nyomdai termékek ... (2008.08.26. 19:47) Ki mit nyomtat?
  • Lexandro2000: A film a szép új világ és az 1984 keresztezéséből hozta létre az alkotó. Nincs könyv, ami alapján... (2008.08.25. 12:53) Equilibrium
  • denx: Köszönöm a tippet, majd meggondoljuk! mv "Róbert/Roberta" /dev/null :D (2008.08.06. 14:56) Bejelentés
  • denx: valóban. 1 perc híján megvolt a 3 óra! viva la malév! (2008.08.04. 19:40) Malév - oda

Számláló

Címkék

balkán (3) budapest (1) család (3) drog (1) érdekes (2) film (1) fit (1) főtáv (2) google (1) gps (1) gyerek (1) hack (1) hivatal (3) it (4) játék (1) karrier (1) kényelem (6) korrupció (3) közbeszerzés (1) közlekedés (4) külpolitika (1) kultúra (4) látnivaló (2) libegő (1) licitálás (1) mozi (2) munka (2) nyár (3) nyaralás (1) nyeremény (1) orbán (1) oroszok (1) picasa (1) pixmania (1) politika (2) repülés (3) sorsolás (1) spam (1) start (1) szakember (3) számla (1) szerelés (3) szívás (3) szokások (1) szolgáltatások (3) szolgáltatók (1) tender (2) terhesség (1) tv (1) uk (7) utazás (7) vásárlás (3) vatera (1) vezetés (2) vpn (1) web (1) wii (1) windows (1) zene (1) Címkefelhő

Innen olvasnak

2008.07.14. 13:44 denx

Folytass!

Na kérem szépen! Meg volt a zegyhetes nyaralás. Szép volt, jó volt, erről most nem is ejtenék több szót...

Hanem következzen az igért folytatás. Péntekre meg volt beszélve a főtáv embereivel, hogy megvizsgálják a kijavított probléma végeredményét. Nos, ki is jöttek a múltkor megismert egyedek, vagy legalábbis egy részük. Kijöttek, megnézték, "hát ez kicsit tényleg nedves, majd itt, meg itt elvágjuk és új csövet heggesztünk be." Ámde! Gyarló módon megnéztem a másik szobában is a fűtéscsövet - magam sem értem milyen indíttatásból, de spontán megtettem - és elcsodálkoztam. Ugyebár 2 cső fut egymás mellet, egyik felfele, másik lefele. Az egyik csövön egy szép kis rozsda virág nőtt, a másik csövön pedig a fölöttünk levő lakás felől csordogált lefele holmi barnás nedű.

Szakembereink megvizsgálták - majd egy órán át tanácskoztak a semmiről, ugyanis hozzányúlni az nem megy, csak mondani az okosat. "Hát ezt az egészet ki kell majd cserélni!" Basszátok meg! A felettünk lakó elutazott hetekre, szóval esélytelen oda bejutni, de hogy teljes legyen az öröm, nem csak rá, hanem az alattunk lakóra is szükség lesz a művelet befejezéséhez. Ez szakembereink hozzáértő véleménye szerint nem fog beleférni egy munkanapba, hiszen "háromig biztos nem fog sikerülni a heggesztést befejezni, akkor meg én már nem tudom feltölteni a rendszert!" Na erre csak obszcén kifejezésekkel tudnék válaszolni! Mi az, hogy 3-ig? lgutóbb dél helyett egy órára sikerült kiérnetek, és akkor kezdtetek neki a melónak! Száradjon le a kezetek, hogy napi 4 óránál nem vagytok hajlandóak többet dolgozni!

A végeredmény, hogy ez nekem nettó két nap szabadságomba fog fájni! Mondom a csávónak, hogy ez nekem nem annyira tetszik, hogy erre menjen el immárom a harmadik napom, mire elkezd engem győzködni, hogy az még annyira sem tetszene, ha szétázott lakásba érnék haza egyik nap. Na ezzel az eggyel egyet tudtam érteni, de azt továbbra sem bírom feldolgozni, hogy miért lopják a napot ezek a jómunkásemberek az én pénzemen!

Ami igazán szomorú, hogy ezek a szakmunkások egyre jobban fognak keresni! Bizony! Mindenki küldi egyetemre/főiskolára a gyermekét, ezek meg egyre kevesebben lesznek, így egyre többet kérhetnek majd el a végtelenségig primitív melójukért! Ez már más téma, pláne, hogy ezeket nem is konkrétan én fizetem meg, hanem a társasház, de akkor is mélységesen felháborít, hogy még én baszok rá, ha nem tudok/nem akarok szabadságot kivenni ezekre a karbantartási munkákra!

Szólj hozzá!

Címkék: szívás szakember szerelés főtáv


A bejegyzés trackback címe:

https://xend.blog.hu/api/trackback/id/tr96567575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása