HTML

XenD énblogja

Aki ismer az talán jól fog szórakozni, a többiek meg nem érdekelnek...

Friss topikok

  • Lexandro2000: Ne aggódj ismerem a Colorspektrumot :D Anno a HM PSZNYI udvari beszállítója volt nyomdai termékek ... (2008.08.26. 19:47) Ki mit nyomtat?
  • Lexandro2000: A film a szép új világ és az 1984 keresztezéséből hozta létre az alkotó. Nincs könyv, ami alapján... (2008.08.25. 12:53) Equilibrium
  • denx: Köszönöm a tippet, majd meggondoljuk! mv "Róbert/Roberta" /dev/null :D (2008.08.06. 14:56) Bejelentés
  • denx: valóban. 1 perc híján megvolt a 3 óra! viva la malév! (2008.08.04. 19:40) Malév - oda

Számláló

Címkék

balkán (3) budapest (1) család (3) drog (1) érdekes (2) film (1) fit (1) főtáv (2) google (1) gps (1) gyerek (1) hack (1) hivatal (3) it (4) játék (1) karrier (1) kényelem (6) korrupció (3) közbeszerzés (1) közlekedés (4) külpolitika (1) kultúra (4) látnivaló (2) libegő (1) licitálás (1) mozi (2) munka (2) nyár (3) nyaralás (1) nyeremény (1) orbán (1) oroszok (1) picasa (1) pixmania (1) politika (2) repülés (3) sorsolás (1) spam (1) start (1) szakember (3) számla (1) szerelés (3) szívás (3) szokások (1) szolgáltatások (3) szolgáltatók (1) tender (2) terhesség (1) tv (1) uk (7) utazás (7) vásárlás (3) vatera (1) vezetés (2) vpn (1) web (1) wii (1) windows (1) zene (1) Címkefelhő

Innen olvasnak

2008.07.21. 10:26 denx

Kultúr hétvége

Adtunk a kultúrának rendesen a hétvégén.

1. Planetárium. Miklós barátommal és oldalbordájával megtekintettük a fent említett helyet. Érdekessége a dolognak, hogy már többször próbálkoztunk, de eleddig még nem sikerült egyszer sem bejutni. Nade mostan! Megnéztük a "Fény az Andromédáról" című előadást. Nekem maga a hely is meglepetésként szolgált. Nagyon hatásos ahogy a kupolát belülről egy csillagos égbolttá varázsolják! Az előadás legnkább egy rögtönztött fizikaórára hajazott, némi történelmi áttekintéssel. A hely meggyőzőbb volt, mint a perfomansz.

2. Jövő háza. Ezt kőkeményen bebuktuk. Azzal mentünk oda, hogy mi vagy két éve marhajól szórakoztunk és tele volt érdekes kipróbálható dolgokkal. Erre most a fele le volt árva, a másik felén meg plazmatévéken vetítettek híres magyar feltalálókat. Shit!

3. Csodák palotája. Ezt is láttuk már régebben (még mielőtt a Millenárisba költözött volna), de ez kicsit felülmúlta a várakozásainkat. Több volt a látnivaló, vicces dolgokat lehetett kipróbálni, ide tényleg érdemes volt bemenni. Van bent egy Eövegesről elnevezett terem is, ahol 3 óránként fizika bemutatókat tartanak az érdeklődőknek a névadó stílusában. Életem párja azóta is mindenkinek meséli, hogy belebnyúlt a folyékony nitrogénbe! :)

4. Sörözés a helyi pizzériában. Hosszas tanakodás után végülis a legközelebbi pizzériát választottuk az este befejezésére. Jó választásnak bizonyult a hely, szolid ivás mellett volt némi ételfogyasztás is, szerintem mindenki jól szórakozott.

5. Egésznapos Balaton látogatás. Leugrottunk sógornőékhez, akik épp Füreden töltötték a nyár ezen részét. Másfél óra oda, ugyanennyi vissza, szolid napégés változatos testtájakon, gumimatracon napozás, stb. Jó kis kirándulás volt ez is.

Bár minden hétvége ilyen eseményekkel lenne tele...

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra utazás nyár nyaralás


A bejegyzés trackback címe:

https://xend.blog.hu/api/trackback/id/tr79577687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása